Example bude v den vydání nového alba pracovat v obchodě s hudbou

Vydáno 23.08.2011 | autor: redakce

Example, rapper z londýnského Fullhamu, bude 5. září prodávat v jednom z londýnských obchodů britské sítě prodejen HMV. Za prodávací pultík si stoupne přímo na frekventované Oxford Street. V ten den vydává i své nové album Playing In The Shadows, a tak si fanoušci budou moci nové album nechat rovnou podepsat.

Example bude v den vydání nového alba pracovat v obchodě s hudbou Example bude v den vydání nového alba pracovat v obchodě s hudbou

elliot-gleave-aka-example-007Zpěvák Example bude v pondělí 5. září prodávat v obchodě HMV, který se zaměřuje především na prodej CD, DVD a vinylů. Pracovat bude na vytížené pobočce, vybral si totiž nejznámější nákupní třídu v Londýně - Oxford Street. Za pultem ho Londýňané uvidí od páté hodiny večerní.

Example si vybral zrovna 5. září, protože přesně v ten den vychází jeho nové album Playing In The Shadows. Fanoušci si jej mohou nechat od něj podepsat.Playing In The Shadows má hned několik zajímavých producentů – Faithless, Chase & Status, NERO nebo Skream.

Již brzy také najdete na našich stránkách rozhovor s Examplem.



 Text: kofo

zavřít