LIVE: Hrady.cz na Bouzově osvěžili Navigators, Duo Egon nedorazilo

Vydáno 23.08.2011 | autor: redakce

Putovní festival České Hrady se transformoval do Hradů moravských. Jejich druhou zastávkou byl Bouzov. Místo Jasněnky a Létajícího ševce se zde představili Skyline, Wohnout, Navigators nebo Support Lesbiens.

LIVE: Hrady.cz na Bouzově osvěžili Navigators, Duo Egon nedorazilo LIVE: Hrady.cz na Bouzově osvěžili Navigators, Duo Egon nedorazilo

img_30354
Bouzov zrovna stihnul jeden z mála letních dnů, takže publikum se tak nezměnilo v reklamu na pláštěnky, ale na sluneční brýle. Parné počasí mělo za následek, že poměrně brzo došla voda v cisternách, což pořadatelé briskně vyřešili PET lahvemi s neperlivou vodou. 

Po zahajujících hardrockových Dilated přišli na řadu Kryštof se svými rádiovými hity, následoval aerobic se Skyline, ze kterých se s příchodem  Marky Rybin  stala česká verze  Guano Apes, a posléze v kalendáři zablikalo Wohnoutí jednání s klienty. S Wohnouty bohužel nedorazilo Duo Egon, jelikož jejich taneční partnerky si vyrazily za zábavou na festival Okoř,  kde byly viděny, jak tančí v první brázdě na Nightwork.

Exkluzivitou této moravské zastávky byli Navigators, podobně jako na Kunětické hoře David Koller. Škoda, že Bouzov byl jediným hradem, kde Navigátoři hráli, jelikož jejich koncert patřil k top vystoupením celého festivalu.

Svůj disco hip hopový set odehrál Mike Trafik s Vladimirem 518 a Terezou Černochovou, a ač unaveni po Hip hop kempu, mezi kytarovkami působili jako příjemné osvěžení.  Stejně tak, jako Tereza působí jako osvěžující ženský prvek v PSH.

Festival České, potažmo Moravské hrady.cz je naštěstí tak hudebně rozmanitý, že během kapel, které vás zrovna nebaví, máte čas si zajít na oběd a večeři (tímto děkuji Divokým Billům) nebo na prohlídku hradu (děkuji Plexis).  Akci zakončili Support Lesbiens , kteří působili jako ideální tečka na závěr. 

text: Tereza Vavroušková, foto: Vojtěch Spáčil

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít