Testy potvrdily: Příčinou smrti Amy Winehouse nebyly drogy

Vydáno 23.08.2011 | autor: redakce

Toxikologickými testy bylo zjištěno, že v těle Amy Winehouse nebyly před její smrtí přítomny žádné ilegální látky. Byly zjištěny stopy alkoholu, zda však sehrál v úmrtí zpěvačky roli, nelze zatím s jistotou potvrdit. Vyšetřování její smrti stále probíhá, ukončeno bude v říjnu.

Testy potvrdily: Příčinou smrti Amy Winehouse nebyly drogy Testy potvrdily: Příčinou smrti Amy Winehouse nebyly drogy

amy_winehouse_24
Testy prokázaly, že v těle zpěvačky nebyly přítomny žádné ilegální látky. Výsledky dále ukázaly na přítomnost alkoholu v těle Amy. Nelze však s jistotou určit, zda právě alkohol byl důvodem jejího úmrtí. Nejpravděpodobnějí příčinou smrti se tak stále jeví její náhlá absitence, kterou zesláblé tělo nebylo schopné zvládnout.

Vyšetřování příčin smrti Amy Winehouse stále probíhá, ukončeno bude v říjnu. Zpěvačka zemřela 23. července tohoto roku.

Otec Amy Winehouse musí v současné době čelit velmi nepříjemné kauze. Podle britského bulvárního plátku The Sun koupil zpěvaččinu doménu Amywinehousefoundation.com neznámý Martin McCann jen několik hodin poté, co otec Amy zveřejnil svůj plán na zřízení léčebny pro drogově závislé. Ta měla nést jméno jeho dcery.

McCann
navíc zaregistroval plánovaný název charity, která měla shromažďovat peníze pro léčebnu. Mitch Winehouse je celou kauzou značně rozhořčený a oprávněně vnímá tah McCanna jako pouhý kalkul a prostřednictvím advokátů podniká patřičné kroky. McCann je ochoten se dohodnout, nejprve se však prý musí otec Amy veřejně omluvit za vyřčené urážky na jeho konto. 

Text: kofo 


amy_ok

 

 

zavřít