Oceán vydají singl Odlesk tvůj na CD včetně osmi remixů

Vydáno 01.09.2011 | autor: PR

Soutěž Oceánu o nejlepší remix zná své vítěze! Nejnovější singl Odlesk tvůj, který vyšel premiérově na jaře tohoto roku na albu Oceán – Roxy, se dočká samostatného vydání.

Oceán vydají singl Odlesk tvůj na CD včetně osmi remixů Oceán vydají singl Odlesk tvůj na CD včetně osmi remixů

ocean_live_jitkaV pondělí 5. září vyjde limitovaná edice CD obsahujícího originální verzi Odlesku, která vznikla ze spolupráce Oceánu s producentem Arminem Effenbergerem, a osm vybraných remixů poslaných do soutěže o nejlepší remix.

Soutěž byla vyhlášena na začátku prázdnin a celkem do ní bylo během měsíce přihlášeno 32 remixů. Mezi osmi vybranými skladbami jsou jak fanouškovské remixy, tak remixy od zavedených jmen, jako jsou například Jan Vozáry, Michael Burian, Michal Ditrich nebo skupiny Lakeside X a A Banquet. Všechny skladby, které se nedostaly na CD, budou po vydání umístěny k poslechu na Facebooku a oficiálních stránkách kapely.¨

Recenzi koncertního CD Oceán - Roxy si přečtěte zde. 

Jako bonus se na CD objeví ještě živý záznam Z nás jsme ty někdo v podání obnoveného Oceánu se zpěvačkou Jitkou Charvátovou. Kromě CD remixů se Oceán v současné době připravuje také na pokračování česko-slovenského turné, úspěšně započatého letos na jaře. Termíny koncertů budou zveřejněny v nejbližších dnech.

Tracklist chystaného CD:
01. Odlesk Tvůj (radio edit)
02. Odlesk Tvůj (Burian & Burian remix)
03. Odlesk Tvůj (Lakeside X remix)
04. Odlesk Tvůj (Prospector Dub)
05. Odlesk Tvůj (Pornothrasher & Junker remix)
06. Odlesk Tvůj (Popcoremix)
07. Odlesk Tvůj (Nightlife In Haifa)
08. Odlesk Tvůj (A-banquet remix)
09. Odlesk Tvůj (i2 remix)
10. Z nás jsme ty někdo (Live in Fléda, Brno)

zdroj: TZ, mp 

zavřít