Frontman The Strokes si během turné odskočil na natáčení reklamy na parfém

Vydáno 02.09.2011 | autor: redakce

Frontman The Strokes si během turné po Evropě a Severní Americe odskočil na natáčení reklamy pro francouzský parfém s trefným názvem Decibel. Kapela vydala letos po dlouhých pěti letech album Angles, v době nahrávání uvnitř The Strokes vygradovaly neshody a nevypadalo to s jejich budoucností nejlépe. Teď se však nechali slyšet, že připravují věci pro nové album, společná setkání jsou pro ně něco jako manželská terapie.

Frontman The Strokes si během turné odskočil na natáčení reklamy na parfém Frontman The Strokes si během turné odskočil na natáčení reklamy na parfém

julian-casablancas-254587Julian Casablancas se zdál být vhodným kandidátem pro reklamu na francouzský parfém značky Azzaro s názvem Decibel. Ta ji chtěla pojmout v rockerském duchu, a tak si frontman The Strokes během turné po Evropě a Severní Americe odskočil na natáčení.

Kapela se v současné době konečně přestala ohlížet za pět let zpátky vydaným albem First Impressions of Earth a vydala letos nové album Angles. Zdá se, že na dalšího albového následovníka nebudeme dlouho čekat, kapela před nedávnem oznámila přípravu nového materiálu. 

Spory uvnitř kapely byly díky výrokům jednotlivých členů veřejně známé. V současné době to však vypadá, že se s tím The Strokes hodlají něco dělat.

Jako nejlepší možný způsob je pro ně aktuálně příprava nových věcí pro další album. Jak se zmínil basák kapely Nikolai, berou tahle společná setkání jako manželskou terapii.

Teď už se podívejte na zmiňovanou reklamu.



Text: kofo 

 

zavřít