Frontman Green Day měl kalhoty proklatě nízko, vyhodili ho z letadla

Vydáno 03.09.2011 | autor: redakce

Posádka americké letecké společnosti vyhodila zpěváka Green Day z paluby letadla. Dle zpěvákova sdělení prostřednictvím Twitteru bylo důvodem to, že měl příliš nízko spuštěné kalhoty. Letecká společnost se za incident následně omluvila. Billie odletěl dalším spojem.

Frontman Green Day měl kalhoty proklatě nízko, vyhodili ho z letadla Frontman Green Day měl kalhoty proklatě nízko, vyhodili ho z letadla

billie-joe-armstrong-green-dayLetuška společnosti Southwest Airlines dle svědectví jednoho z pasažéru zpěváka požádala, aby si své kalhoty povytáhnul výše. Na to Billie stroze odpověděl: "To nemáte nic lepšího na práci?" Poté, co letuška svou žádost bez úspěchu zopakovala, byl zpěvák vyveden z letadla.

Frontman Green Day si ihned postěžoval na svém Twitteru: "Vyhodili mě z letadla, protože jsem měl kalhoty moc nízko! Co to ku*va je? Nedělám si srandu!"

Letecká společnost vydala po incidentu prohlášení, ve kterém se zpěvákovi omlouvá za nepříjemný zážitek. Aerolinky dále upozornili na to, že zpěvák odletěl dalším možným spojem.




Text: kofo 



zavřít