Tata Bojs vyjedou na podzimní turné, pomůžou jim Dva, Republic Of Two a LUS3

Vydáno 09.09.2011 | autor: PR

Tata Bojs vyjedou po čtyřech letech na samostatné klubové turné v rámci propagace aktuální desky Ležatá osmička. Koncertní šňůra startuje 6. října na brněnské Flédě a zahrnuje i vystoupení na Slovensku. Kapelu na tour doprovodí Dva, Republic Of Two, Para nebo LUS3.

Tata Bojs vyjedou na podzimní turné, pomůžou jim Dva, Republic Of Two a LUS3 Tata Bojs vyjedou na podzimní turné, pomůžou jim Dva, Republic Of Two a LUS3

tata bojs_topV tuto chvíli mají Tata Bojs v itineráři třináct potvrzených zastávek česko-moravskoslezské části turné. „Program bude sestavený samozřejmě s důrazem na písně z nového alba a to i ty, které na letních festivalech nezazněly. Ale chtěli bychom sáhnout opět i hluboko do historie a program udělat vrstevnatý stejně, jako vnímáme svojí minulost," dodává Milan Cais


Recenzi alba Ležatá osmička si přečtěte zde.

Zatímco slovenská část turné proběhne v pevně dané sestavě společně s místními skupinami Para a Billy Barman, domácí koncerty budou ve znamení hned několika zajímavých hostů, které si vybrali sami Tata Bojs.

A tak se střídavě na turné představí Republic Of Two, Sunflower Caravan, Longital, Dva a Lus3. „Při výběru hostů jsme samozřejmě dávali přednost souborům, které mají v názvu číslovky. Nicméně protlačilo se nám tam i pár čistě písmenkových. Každopádně jsou to všechno kapely, které se nám líbí, a těšíme se, že s nimi budeme moci sdílet pódia," komentuje výběr supportů Mardoša.

CZ ∞ TOUR:
6.10. Brno - Fléda
14.10. Jablonec nad Nisou – Eurocentrum
21.10 Ostrava - CoolTour
22.10. Pardubice – ABC centrum
25.10. Praha – Hala Letná
1.11. Ústí nad Labem – klub Doma
10.11. Plzeň – klub Buena Vista
11.11. Mariánské lázně – klub Na rampě
17.11. Olomouc – S klub
19.11. Vsetín – Klub 3 opice
26.11. České Budějovice – prostor Slávie
1.12. Zlín – Velké kino
2.12. Raškovice – Na Ondráši

SK ∞ TOUR
se skupinami Para a Billy Barman:
28.10. Košice – Koloseum
29.10. Hrustín
3.11. Trenčín – Piano
4.11. Bratislava – MMC
5.11. Bratislava – MMC

zdroj: TZ, mp 

zavřít