Katarína Knechtová: novinka Tajomstvá nezapře inspiraci Depeche Mode

Vydáno 10.09.2011 | autor: redakce

Katarína Knechtová spojila síly s „depešákem" Christianem Eignerem a výsledkem je nové album, které vyjde v listopadu ve dvou verzích. Anglicky zpívaná se dostane i na zahraniční trh.

Katarína Knechtová: novinka Tajomstvá nezapře inspiraci Depeche Mode Katarína Knechtová: novinka Tajomstvá nezapře inspiraci Depeche Mode

knechtova_depecheZatímco na tři roky starý debut Zodiak dohlížel britský producent Head, Tajomstvá nahrála s Christianem Eignerem z Rakouska. Coby milovnice Depeche Mode si Eignera ani nemohla nevšimnout – už téměř 15 let je studiovým i koncertním bubeníkem známé skupiny, spoluautorem a spoluproducentem hned několika jejich skladeb, spolupracoval i na sólových albech Davea Gahana.

Zamilovala som sa do jeho albumu Recovery a už pred dvoma rokmi som poslala jeho manažérovi svoje demá. Prekvapilo ma, že mi vôbec odpísal. Vraj to nie je zlé, ale mám na sebe ešte pracovať," vysvětluje s úsměvem Katarína.

Novými verzemi písniček si Eignera dokázala získat a v průběhu tohoto roku spolu vyprodukovali 11 skladeb na nové album. To ponese název Tajomstvá a na trhu se objeví v průběhu listopadu. První známou skladbou je aktuální singl Zopár slov.

Album Tajomstvá nahrávala Katarína Knechtová ve dvou vídeňských studiích, slovenské vokály se natáčely v Prešově. O závěrečný mix se v Anglii postará Paul 'P-Dub' Walton. Všechny songy existují v Katčiném podání už i v anglických verzích. Anglická mutace jejího nového alba určená pro zahraniční trhy vyjde pod názvem Love And Regret.

zdroj: TZ, mp

zavřít