LIVE: J.A.R. roztočili Děcku v Jazzdocku

Vydáno 13.09.2011 | autor: redakce

J.A.R. zahráli na dotočné svého nového CD Dlouhohrající děcka v pražském Jazz Docku. A vzhledem k velkému zájmu fanoušků kapela uspořádala koncerty hned dva.

LIVE: J.A.R. roztočili Děcku v Jazzdocku LIVE: J.A.R. roztočili Děcku v Jazzdocku

jar_live_1J.A.R.
7. 9. 2011
Jazz Dock, Praha

I když například saxofonista Franta Kop s bubeníkem Badym Zbořilem hrají v Jazz Docku poměrně často, pro desetičlenné J.A.R. je to přeci jen netradiční a stísněný prostor. Naštěstí měli pořadatelé rozum a už tak malý klub se nesnažili s vidinou profitu přeprodat a přeplnit. Návštěvníci si tak mohli užít luxusní komorní zážitek, který se s každoroční podzimní Lucernou nedá srovnat. Zvukař navíc odvedl skvělou práci, jak to v rámci možností šlo, a Danu Bártovi, Michaelu Viktoříkovi i Otovi Klempířovi tak byly skvěle rozumět texty.


Rozhovor s J.A.R. si přečtěte ZDE.


jar_live_2Kapela byla z oslavované nahrávky tak nadšená, že singl Vidět Boha, konec světa zahrála ten večer hned třikrát a ještě jednou bonusově refrén. Z dlouho očekávané novinky zazněly ještě songy Optimistický toxikoman, Credo nebo Moc not, spolu s tradičnímy hity jako Pohodlný, Jak ti je, nebo Mydli to.

Generálka na křest alba Dlouhohrající děcka, plánované na 17.11. do Lucerny, tak dopadla na výbornou, a pokud jste obě vystoupení Romana Holého a spol. v Jazz Docku propásli, rezervujte si čas na podzimní turné:

27. 10. Karlovy Vary
28. 10. Plzeň
04. 11. Ústí nad Labem
05. 11. Kolín
09. 11. Olomouc
10. 11. Bratislava
11. 11. Brno
12. 11. Zlín
16. 11. Jablonec nad Nisou, Eurocentrum
17. 11. Praha, Lucerna (22.narozeniny)

text Tereza Vavroušková, foto Matěj Třasák

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít