Blink-182 natočili svoji nejlepší desku, kritika ji chválí

Vydáno 15.09.2011 | autor: redakce

Blink-182 mají pár dní před vydáním „comebackové" desky Neighborhoods. Zpěvák a kytarista Mark Hoppus o ní prohlásil, že je kombinací všech alb, která kdy nahráli.

Blink-182 natočili svoji nejlepší desku, kritika ji chválí Blink-182 natočili svoji nejlepší desku, kritika ji chválí

blink_new1Neighborhoods vyjde po osmi letech, takže očekávání fanoušků jsou obrovská. Oficiální datum vydání připadá na 26. září, a není proto divu, že Blink-182 zveřejňují čím dál tím více informací o chystané, v pořadí již šesté studiovce.

Mark Hoppus řekl pro NME, že Neighborhoods bude kombinací všech dosavadních alb Blink-182. „Jsou tam písničky, které by se klidně mohly objevit na Dude Ranch, ale najdete tam i takové, které by klidně mohly být na naší poslední nahrávce," tvrdí Mark a dodává: „Dá se říct, že spojuje všechno, co jsme kdy předtím udělali a ještě to o krok posouvá dopředu."

Hoppus dále prozradil, že kapelu velmi pozitivně překvapily reakce fanoušků na nový materiál. Blink-182 testovali čtyři nové skladby během letních koncertů. „Když jdu na koncert kapely, poslední, co chci slyšet, jsou nové písničky. Chci slyšet věci, co znám! Ale bylo to skvělý, lidi mají rádi naše staré věci, ale chtěli slyšet i ty nové," uzavírá Mark.

NME označil novinku Neighborhoods za nejlepší album Blink-182, naši recenzi očekávejte v nejbližších dnech.



mp
blink_new_top
zavřít