Alois Nebel: soundtrack pokřtí Umakart, Priessnitz i Václav Neckář

Vydáno 18.09.2011 | autor: PR

Soundtrack k černobílému filmu Alois Nebel svedl dohromady pestrou partu muzikantů a zpěváků, na desce se objeví Václav Neckář, Marie Rottrová, Václav Koubek nebo Priessnitz. Křest proběhne 23. září v pražském Divadle Archa.

Alois Nebel: soundtrack pokřtí Umakart, Priessnitz i Václav Neckář Alois Nebel: soundtrack pokřtí Umakart, Priessnitz i Václav Neckář

nebel_soundtrack_titulNa hudebním doprovodu k filmu společně pracovali Petr Kružík (Priessnitz) a Ondřej Ježek (OTK). Navíc ve filmu a stejně tak i na soundtracku zazní hned několik nečekaných hudebních spojení.

Za doprovodu skupiny Umakart v křehké vánoční písničce Půlnoční zpívá Václav Neckář, v baladě Stínohry Marie Rottrová a v hospodské písní Ruda Václav Koubek.

Soundtrack obsahuje novou verzi skladby Mimosezóna skupiny Priessnitz, původní filmovou hudbu autorů Petr Kružík – Ondřej Ježek a vybrané dialogy z filmu.

Již tento pátek 23. září bude soundtrack poprvé v prodeji, a to na křtu v divadle Archa. Zde se na jednom pódiu objeví Priessnitz a Umakart. Navíc Umakart ve složení Jaromír 99, Dušan Neuwerth, Jan P. Muchow, Jiří Hradil a Tomáš Neuwerth doprovodí v jedné písní Václava Neckáře.

Do prodeje se soundtrack dostane den po oficiální premiéře Aloise Nebela, která proběhne 29. září.



zdroj: TZ, mp

zavřít