Pink Floyd se vrací, vydají čtrnáct desek, DVD i rarity

Vydáno 22.09.2011 | autor: PR

Pink Floyd vydají v rámci projektu Why Pink Floyd? archivní nahrávky s nezveřejněnými skladbami a kompletní zremasterovanou diskografii.

Pink Floyd se vrací, vydají čtrnáct desek, DVD i rarity Pink Floyd se vrací, vydají čtrnáct desek, DVD i rarity

pinkfloydKampaň Why Pink Floyd? je rozdělena do tří etap. V první fázi (26. září) vychází reedice všech čtrnácti řadovek, které jsou zremasterované. K dostání bude i tzv. Discovery Box, kde bude vedle čtrnácti CD přibalena i šedesátistránková knížka obsahující různé verze grafických návrhů jednotlivých obalů.

Další součástí první vlny kampaně Why Pink Floyd? jsou dvě vydání Dark Side Of The Moon. Dvoudisková Experience Edition obsahuje vedle zremasterované originální nahrávky také nevydaný koncert z londýnského Wembley z roku 1974.

Šestidisková Immersion Edition nabídne spoustu raritního audio-vizuálního materiálu – koncertní záznamy na DVD, extra audio nahrávky na CD, blu-ray disk s pětikanálovým surround mixem a koncertní vizuály Pink Floyd pro turné v roce 1974. Součástí jsou i publikace od Storma Thorgersona a knížka s fotografiemi.

Druhá etapa Why Pink Floyd? přinese začátkem listopadu novou kompilaci největších hitů Pink Floyd nazvanou A Foot In The Door a dvě rozšířené edice alba Wish You Were Here, které budou obsahově odpovídat vydání 2CD a 6CD/DVD Dark Side Of The Moon.

Kampaň Why Pink Floyd? skončí v únoru vydáním rozšířených verzí The Wall.



zdroj: TZ, mp
zavřít