KOMIKS KÁJI SAUDKA V NOVÉM REPORTU

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Letní dvojčíslo REPORTU 7-8/05 přinese několik hned unikátních materiálů. Jedním z nich je historicky první hudební komiks legendárního KÁJI SAUDKA, který ilustroval vtipný scénář o MONKEY BUSINESS.

KOMIKS KÁJI SAUDKA V NOVÉM REPORTU KOMIKS KÁJI SAUDKA V NOVÉM REPORTU

Tak to tu ještě nebylo! Od půlky června, kdy jim vyšlo nové album, se fotky a články na téma Monkey Business objevovaly všude možně, a tak jsme se zaměřili výhradně na exkluzivní záležitosti, které skutečně jinde nenajdete.



Tím nejlukrativnějším je bezesporu tento komiks, který vám mj. prozradí, co je ten kentaur z obalu nové desky MB vlastně zač! Autorem komiksu není nikdo jiný než legendární Kája Saudek (60). Modla českých kreslířů a ilustrátorů, jehož kresby zdobí nezapomenutelné komedie Kdo chce zabít Jessii? nebo Čtyři vraždy stačí, drahoušku, nespočet knih, plakátů, časopisů a galerií, se v posledních letech komiksovému žánru už tolik nevěnuje.


Dodaný scénář a vzájemné sympatie však pro něj byly novou výzvou, a tak pro REPORT namaloval svůj historicky první hudební komiks. Vivat Kája!
Návštěvníky letních festivalů zveme do REPORTU stanu, kde mj. budou tento komiks a své nové fotky Monkey Business podepisovat.

zavřít