Tonya Graves z Monkey Business vydává v pátek debutové sólové album

Vydáno 28.09.2011 | autor: redakce

Tonya Graves se do povědomí svých fanoušků zapsala především jako zpěvačka Monkey Business a Liquid Harmony. Nyní představuje své sólové album, které vyjde již tento pátek 30. září. Jeho produkce se ujal Hynek Toman ze Support Lesbiens. Křest alba proběhne 21. listopadu v pražském Jazz Docku.

Tonya Graves z Monkey Business vydává v pátek debutové sólové album Tonya Graves z Monkey Business vydává v pátek debutové sólové album

a5412cfe215ada9fb36923a5fb48cecc.imgcache„Album I'm The Only Me přináší zajímavý mix různých stylů a hudebních vlivů. Každá píseň je solitérem, který obstojí jak samostatně tak vcelku. Jednou Tonya zabrousí do vod elegantního popu, jindy k pocitově blízkému soulu, ale nechybí ani rockové nálady,“ říká producent alba, kytarista Support Lesbiens Hynek Toman.

Se Support Lesbiens zpěvačku pojí i duet Keeper s Kryštofem Michalem, který se objeví jak na novém albu Tonyy Graves, tak Support Lesbiens.

„I'm The Only Me nezní ani jako Support Lesbiens ani jako Monkey Business. Tak jsem to přesně chtěla. Jsou to dobré kapely, ale nemělo by cenu dělat sólovou desku znějící jako jedna z těchto dvou kapel,“ upřesňuje Tonya Graves.

 Album obsahuje celkem 11 písní a bonus v podobě tanečního remixu Chrise Sadlera. Všechny novinky vznikly v autorském tandemu: Graves / texty a Toman / hudba. Výjimkou je cover verze hitu Justina Timberlaka Cry Me A River. Vydání předznamenal singl 39 Reasons, doprovázený videoklipem.

„Mám z alba velkou radost a doufám, že se posluchačům bude líbit stejně jako mě. Už se těším, až celou desku představím na živo.“ dodává Tonya Graves, která svůj debut I'm The Only Me oficiálně pokřtí 21. listopadu 2011 koncertem v pražském Jazz Docku.

 

Text: TZ, kofo

 

zavřít