Steven Tyler: Nové album Aerosmith máme téměř hotové

Vydáno 28.09.2011 | autor: redakce

Frontman Aerosmith Steven Tyler pro britský hudební magazín Rolling Stone potvrdil, že nahrávání nového alba kapely se blíží ke konci. Podle Taylora vyjde nahrávka v březnu příštího roku, přestože producent alba před určitou dobou tvrdil, že vyjde až v létě. Aerosmith vydali poslední řadové album Honkin' On Bobo v roce 2004.

Steven Tyler: Nové album Aerosmith máme téměř hotové Steven Tyler: Nové album Aerosmith máme téměř hotové

aerosmithPodle Taylora probíhalo nahrávání dobře a následovník alba Honkin' On Bobo, které Aerosmith vydali před sedmi lety, bude za pár měsíců venku. "Dva měsíce jsme strávili nahráváním a jsme skoro u konce. Další měsíc strávíme v LA."

Steven Tyler dále prozradil, že nové album by mělo vyjít nejspíš v březnu příštího roku. Producent alba Jack Douglas se přitom nechal dříve slyšet, že album vyjde až v příštím létě. Podle Tylera bude nové album špinavé a surové.

Nahrávání alba bylo komplikováno zdravotními problémy, koncertováním a problémy mezi členy kapely. Posledních pár let se dokonce proslýchalo, že by měl Steven Tyler odejít, to se ale nepotvrdilo.

Nahrávání zdrželo také účinkování Stevena Tylera v letošním pokračováním hudební show American Idol, kde se představil coby jeden z porotců. 



Text: kofo, foto: archiv kapely


steven_tyler_hp
zavřít