Francouzský DJ David Guetta se vrací do Čech, zahraje v Brně

Vydáno 01.10.2011 | autor: redakce

Francouzský DJ, producent a remixér David Guetta vystoupil loni ve vyprodané Tesla Aréně a sklidil obrovský aplaus. Nyní se k nám opět vrací, v prosinci přijede představit Brnu své nové album Nothing But The Beat. Mimo věcí z nové desky určitě nevynechá své největší hity jako Sexy Bitch, Memories, When Love Takes Over a The World Is Mine.

Francouzský DJ David Guetta se vrací do Čech, zahraje v Brně Francouzský DJ David Guetta se vrací do Čech, zahraje v Brně

david_guettaFrancouzský DJ, producent a remixér David Guetta vystoupí 16. prosince v ČR. Jeden z nejžádanějších světových DJů se vrací opět před domácí publikum. Stane se tak téměř rok poté, kdy David Guetta sklidil aplaus od návštěvníků vyprodané Tesla Areny. Svou jedinou letošní show (v rámci ČR, Slovenska a Rakouska) k novému albu Nothing But The Beat představí v Brně v multifunkčním pavilonu P, tedy na stejném místě, kde letos vystoupil např. Tiësto.

 

Páté studiové album Davida Guetty s názvem Nothing But The Beat patří právem mezi nejočekávanější taneční alba tohoto roku. Již první singl z této desky s názvem Where Them Girls At vzal útokem první příčky hitparád. Ke spolupráci na novém albu si David Guetta přizval celkem 17 světoznámých umělců z hudební branže. Nechybí mezi nimi například Snoop Dogg, Ludacris, Timbaland, Lil Wayne, Usher, Chris Brown, Akon, Flo Rida, Taio Cruz a další.

David Guetta je autorem hitů jako Memories, Sexy Bitch, One Love, Gettin' Over You, When Love Takes Over, The World Is Mine, Love Don't Let Me Go, Love Is Gone, které patří k dlouhé řadě toho nejlepšího, co bylo za posledních deset let vyprodukováno na komerční taneční scéně.

Vstupenky na brněnskou show jsou v prodeji od 27.9.2011 v síti Ticketpro. První vlna nabídne omezený počet 1000ks vstupenek v ceně 795,- Kč, poté se cena zvýší.



Text: kofo 

zavřít