Flea a Thom Yorke chystají společné album

Vydáno 02.10.2011 | autor: redakce

Minulý týden navštívil frontman Radiohead Thom Yorke Gilles Peterson's BBC Radio 1 Show, kde prozradil, že již brzy dokončí album se svým druhým projektem Atoms For Peace, ve které hraje také Flea z Red Hot Chili Peppers, producentem je Nigel Godrich. Flea nyní řekl o chystaném albu něco dalšího.

Flea a Thom Yorke chystají společné album Flea a Thom Yorke chystají společné album

flea-punk-fender-bassFlea odmítl prozradit o jaký hudební styl půjde. "Myslím, že není moje věc mluvit o tom, jaké ty songy budou. Tajemství by mělo zůstat tajemstvím."

Podle slov basáka Red Hot Chili Peppers se kapela zavřela po turné ve studiu, kde společně tři dny jamovali. "Thom a Nigel nahráli nějaký věci a různě na tom pak makali. Slyšel jsem pár ukázek. Nemám ponětí, kdy to vyjde ven. Ne někdy brzo, řekl bych."

Atoms for Peace je jednou ze "superskupin", která vznikla v roce 2009. Kromě Thoma Yorka a Flea ji tvoří dlouhodobý producent Radiohead Nigel Godrich. Bicí má na starost Joey Waronker, ten hrával s R.E.M. a The Smashing Pumpkins. Posledním členem je Mauro Refosco, ten hraje na perkuse.



Text: kofo


flea_hp

 

zavřít