Lemmy z Motörhead má vlastní značku vína, která vám pořádně ubalí

Vydáno 03.10.2011 | autor: redakce

Stejně jako dobré víno i rockeři z Motörhead jsou s přibývajícími léty stále lepší. Frontman Lemmy se teď navíc může pochlubit něčím opravdu originálním. Vlastní značkou vína Motörhead Shiraz. Lahev vás přijde na 86 liber.

Lemmy z Motörhead má vlastní značku vína, která vám pořádně ubalí Lemmy z Motörhead má vlastní značku vína, která vám pořádně ubalí

 

lemmy_wineAustralský Shiraz (který byl použit pro Motörhead) je víno se silnou ovocnou vůní s náznakem dubu, ostružiny, švestky, eukalyptu a lékořice. Nejlépe se hodí k jehněčímu a hovězímu masu. Jak Lemmy říká, stejně jako on ti může "pořádně ubalit."

Motörhead Shiraz
se poprvé objevil v roce 2010, k dnešnímu dni zaznamenal 120 tisíc prodaných kusů. Jedna lahev tohoto vína vás přijde na zhruba 86 liber. Víno prozatím není dostupné ve Spojených Státech.

Lemmy před pitím vína varuje: "Pijte s rozumem. Víno vás oklame a pak se může stát cokoliv." Frontman Motörhead zdaleka není jediným ze světa celebrit, kdo se věnuje obchodování s vínem.

AC/DC představili kolekci vlastní červených a bílých vín - The Back in Black Shiraz, You Shook Me All Night Long Moscato, Higway to Hell Cabernet Sauvignon a Hells Bells Sauvignon Blanc.

Také bývalý hokejista Wayne Gretzky, herec Paul Newman, a režisér Francis Ford Coppola se mohou pochlubit vlastní značkou vína.

text: kofo

zavřít