Please The Trees nahrávají v USA, poté je u nás čeká Elpida Tour

Vydáno 03.10.2011 | autor: redakce

Skupina Please The Trees odletěla 27. září do Spojených Států Amerických. Vedle koncertů je tu čeká nahrávání nového alba s pracovním názvem Forrest Affair. To připravují s producentem Jonathanem Burnsidem, který v minulosti pracoval s Faith No More či Kurtem Cobainem. Po návratu do Čech je čeká Elpida Tour.

Please The Trees nahrávají v USA, poté je u nás čeká Elpida Tour Please The Trees nahrávají v USA, poté je u nás čeká Elpida Tour

please_the_treesPlease The Trees se po roce vrací zpět do Spojených Států Amerických. Zde stráví přibližně měsíc. Tentokrát bude výlet obohacen nejen o nová koncertní místa ale i o nahrávání třetího řadového alba s pracovním názvem Forest Affair s renomovaným producentem Jonathanem Burnsidem, který v minulosti spolupracoval na příklad s Faith No More, Melvins, nebo samotným Kurtem Cobainem.

Velkou část turné a nahrávání ve studiu bude dokumentovat jedna z dvorních fotografek Please The Trees Bet Orten a na kameru také Jiří Rendl, jenž je autorem připravovaného dokumentárního filmu o Please The Trees s názvem Train To The Moon. Koncem listopadu pak začne Elpida Tour, které Please The Trees absolvují společně s Jaromírem 99 (Jaromír Švejdík z Priessnitz) a sborem seniorů Elpida.

Elpida dlouhodobě usiluje o změnu vnímání seniorů a stáří ve společnosti. Společné turné Please The Trees, hosta Jaromíra 99 v doprovodu producenta Dušana Neuwertha a sboru seniorů Elpida je pokračováním mezigenerační kampaně Mluvme o stáří: Nech mou babičku na pokoji!. Cílem kampaně je probudit zájem veřejnosti o téma stáří, ukázat stáří a staré lidi v pozitivním světle a vyvolat mezigenerační debatu. 

Elpida TOUR:

30. listopadu 2011 Palác Akropolis - Praha

7. listopadu 2011 Divadlo 29 - Pardubice

14. listopadu 2011 Kredance - České Budějovice

18. ledna 2012 Jazz Tibet Club - Olomouc

25. ledna 2012 Fléda - Brno

3. února 2012 Klicperovo divadlo - Hradec Králové



Text: TZ, kofo 

zavřít