Jack White z The White Stripes vzdává hold U2 coverem z Achtung Baby

Vydáno 13.10.2011 | autor: redakce

Jack White nahrál vlastní verzi písně Love Is Blindness od irských U2. Tu najdete na jejich sedmé studiovce Achtung Baby vydané v roce 1991. Bývalý člen The White Stripes se tak vedle Patti Smith, Depeche Mode či Damiena Rice zařadil mezi interprety, kteří přispěli na kompilaci připomínající 20 let od zmiňovaného alba Achtung Baby.

Jack White z The White Stripes vzdává hold U2 coverem z Achtung Baby Jack White z The White Stripes vzdává hold U2 coverem z Achtung Baby

jackwhiteFrontman U2 Bono Vox zveřejnil během tiskové konference k dokumentu o jeho legendární irské kapele (nazvaného From The Sky Down) bližší informace o chystaném albu připomínajícím dvacet let od vydání Achtung Baby.

"Je to zvláštní. Když poslouchám to album, které jsme s U2 udělali, slyším, co všechno je na něm špatně. Když ale teď poslouchám verze od ostatních, říkám si, že je to opravdu dobré."

Premiéra dokumentu proběhla 9. října. Zachycuje kapelu poté, co se vrátila z berlínských Hansa Ton Studios, ve kterých irští rockeři album Achtung Baby nahrávali.

Na albu připomínajícím dvacetileté výročí od sedmé řadovky U2 se kromě Jacka Whitea objeví také Patti Smith, Depeche Mode nebo Damien Rice.



Text: kofo

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít