The Prodigy si vzali do parády song od Foo Fighters

Vydáno 17.10.2011 | autor: redakce

Liam Howlett z The Prodigy zveřejnil na stránkách kapely nový remix. Ten vzniknul na žádost frontmana Foo Fighters Davea Grohla. Pro remix tak posloužil jejich song White Limo z nového alba Wasting Light. Liam Howlett naznačil, že na začátku příštího roku začne pracovat na dalším albu The Prodigy. Jejich zatím poslední deska Invaders Must Die vyšla v roce 2009.

The Prodigy si vzali do parády song od Foo Fighters The Prodigy si vzali do parády song od Foo Fighters

the.prodigyThe Prodigy zveřejnili na svých webových stránkách remix White Limo od Foo Fighters. Dále uvedli, že přímo frontman Dave Grohl je osobně požádal o to, aby remix vytvořili.

White Limo najdete na novém albu Foo Fighters Wasting Light, to kapela vydala v dubnu tohoto roku.

Liam Howlett (hlavní producent The Prodigy) zveřejnil remix společně s následujícím vzkazem: "Tady je můj remix White Limo, o který mě Dave požádal, zveřejňujeme i instrumentální verzi."

The Prodigy vydali letos živák a DVD pod názvem World's on Fire. Záznam byl pořízen během jejich koncertu v Milton Keynes kousek od Londýna. Ten se uskutečnil v červenci minulého roku.

Během jednoho z rozhovorů Howlett naznačil, že na začátku příštího roku začne pracovat na následníkovi alba Invaders Must Die z roku 2009.

 

Text: kofo

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít