No Name vydali Nové album, pomohla jim Lucie Bílá

Vydáno 18.10.2011 | autor: redakce

Slovenská skupina No Name vydala 10. října další studiovku, ta dostala jednoznačný ázev Nové album. Pilotním singlem desky je duet Ženušky frontmana kapely Igora Timka a Lucie Bílé. Kapela s novým albem vyráží na turné, 7. listopadu zahrají v Brně, o tři dny později v Praze.

No Name vydali Nové album, pomohla jim Lucie Bílá No Name vydali Nové album, pomohla jim Lucie Bílá

no nameNa novém albu najdou fanoušci typickou hravost kapely, nadhled a navíc vynikající texty. To všechno již prezentuje první singl Ženušky - duet frontmana Igora Timka a české popové divy Lucie Bílé.

Album obsahuje celkem 10 nových autorských skladeb. Členové skupiny No Name se natají tím, že si tříletou autorskou pauzu dosyta užili. „Od našeho posledního řadového alba uběhly tři roky a až na společný duet s Chinaski jsme jako autoři zaslouženě odpočívali. Doporučuji to každému... odpočinutý autor ve studiu je lepší než nová holka,“ směje se Timko.

Důkazem povedené spolupráce No Name a Lucie Bílé je také videoklip ke vzpomínanému prvnímu singlu Ženušky. "Vše proběhlo skvěle a na nejvyšší profesionální úrovni“, říká potěšeně frontman.

"V podstatě jsme videoklip natočili za jeden den. Scény jsou vtipné, lehké a výborně natočené,“ dodává Timko.

S novým albem se No Name vydají také na turné. Kapela se objeví hned v pěti městech v Čechách a na Slovensku. Turné odstartuje 7. listopadu v Brně (hala Vodová), pokračovat bude 8. listopadu v Ostravě (hala Sereza), 10. listopadu v Praze (Velký sál Lucerny) a 22. listopadu v Bratislavě (NTC). Poslední koncert  v rámci turné No Name odehrají v rodných Košicích 24. listopadu ve Steel Aréně. Hostem slovenských koncertů bude kapela Siempre s Lukášem Adamcem.

No Name & Lucie Bílá - Ženušky


Text: TZ, kofo 

zavřít