30 Seconds To Mars se dostali do Guinnessovky

Vydáno 19.10.2011 | autor: redakce

30 Seconds To Mars mají na kontě další úspěch. Díky svému dva roky trvajícímu turné k albu This Is War se dostali Guinnesovy kiny rekordů. Žádná jiná kapela totiž v rámci turné k jednomu albu neodehrála tolik koncertů jako trojice v čele s Jaredem Leto. Konec turné oslaví skupina prosincovými koncerty v New Yorku.

30 Seconds To Mars se dostali do Guinnessovky 30 Seconds To Mars se dostali do Guinnessovky

30secondstomars30stmKapela si zaslouží zápis díky největšímu počtu odehraných koncertů v rámci turné k albu This Is War. Jubilejní 300. koncert trojice oslaví v New Yorku v prosinci tohoto roku.

Frontman Jared Ledo pro MTV News potvrdil, že kapela plánuje oslavit konec turné speciálními koncerty po New Yorku. Ty odstartují 5. prosince.

"Jsme na turné neuvěřitelné dva roky, které pro nás byly šílené a řekli jsme si, jak jinak bychom mohli oslavit konec téhle fenomenální cesty, než týdnem speciálních koncertů v New York City."

Ohledně budoucnosti 30 Seconds To Mars zatím mlží. Jared Leto se nechal před nedávnem slyšet, že si není jistý, zda zvládne nahrávání nového alba a vše ostatní, co by s tím bylo spojené. Dvouleté turné jej totiž velmi vyčerpalo. 



Text: kofo


leto

 

 

zavřít