KLIP SUPERSSTAR ZAKÁZÁN

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Klip s názvem SupersStar, který natočilo hiphopové duo SUPERCROOO, odmítla vysílat stanice Óčko. Přečtete si vyjádření jeho vydavatele a poslechněte si necenzurovanou verzi této skladby.

KLIP SUPERSSTAR ZAKÁZÁN KLIP SUPERSSTAR ZAKÁZÁN

Důvodem pro zákaz ve stanici Óčko byl výchovný argument, že klip negativně působí na mládež, která se pozitivně zhlíží v nových vzorech, vyprodukovaných slavnou reality show. Přitom při premiérovém uvedení klipu na serveru iDnes došlo během pár hodin k jednomu z návštěvnických rekordů...

Paradoxem je, že na české poměry nebývale výpravné video jenom otevřeně upozorňuje na možné důsledky rychlé "pseudoslávy" nových "stars" a že drsný text písně je z velké části cenzorsky tzv. "vypípán".



Necenzurovaná verze písně se objeví na připravovaném novém albu SUPERCROOO, které vyjde na podzim. S ohledem na zbytečnost uvedené klipové opatrnosti i na to, že předchozí debut SUPERCROOO, napěchovaný daleko "problematičtějšími" výrazy, byl letos nominován odborníky na hudební cenu Anděl, rozhodl se vydavatel (nezávislá značka Neighbor Beats) do obsahu připravovaného alba nezasahovat. I s vědomím rizika, že pro některá média u nás je přijatelná zřejmě jenom "hodná hudba".

Necenzurovanou verzi písničky SupersStar naleznete ZDE.
zavřít