Steven Tyler navrhl vlastní kolekci oblečení, na šátky je obzvlášť pyšný

Vydáno 20.10.2011 | autor: redakce

Steven Tyler vytvořil společně s Andy Hilfigerem kolekci rockerského oblečení pro americký obchodní řetězec Macy's. Oficiální představení kolekce proběhlo minulý týden v jedné z newyorských prodejen. Tam se zpěvák Aerosmith obejvil společně se svými dcerami. Steven Tyler bude tváří značky pojmenované Andrew Charles po celý příští rok.

Steven Tyler navrhl vlastní kolekci oblečení, na šátky je obzvlášť pyšný Steven Tyler navrhl vlastní kolekci oblečení, na šátky je obzvlášť pyšný

stevenx-wide-communitySteven Tyler navrhl pod značkou Andrew Charles vlastní kolekci oblečení, která je přesně v rockerově duchu.

Na přípravě kolekce spolupracoval s Andy Hilfigerem, bratrem slavného módního návrháře Tommyho Hilfigera. K oficiálnímu představení kolekce došlo minulý týden.

Steven Tyler se objevil v jednom z newyorských obchodů Macy's, aby zde společně se svými dcerami Chelsea a Miou oslavil svůj úspěch.

Chelsea se společně se svým otcem stane hlavní modelkou, která bude kolekci propagovat prostřednictvím billboardů a reklamních spotů po celý
příští rok.


Text: kofo 

zavřít