Zpěvák z Blink-182 se nezastaví, Angels and Airwaves mají další album

Vydáno 21.10.2011 | autor: redakce

Angels And Airwaves vydají už 11. listopadu svoji čtvrtou studiovku. Skupinu v čele s Tomem DeLongem z Blink-182 opustil začátkem října bubeník Adam Willard. Angels And Airwaves na vydání alba upozornili také vlastním filmem, který se dostal do amerických kin v srpnu tohoto roku. Venku je také první singl Anxiety, podívejte se na klip.

Zpěvák z Blink-182 se nezastaví, Angels and Airwaves mají další album Zpěvák z Blink-182 se nezastaví, Angels and Airwaves mají další album

angels_and_airwavesSkupinu Angels And Airwaves dokončila dvojalbum Love: Album Parts One & Two. Vyjde již 11. listopadu. Připomeňme, že první část Love I vyšla již v minulém roce. 

Skupinu opustil v říjnu tohoto roku Adam Willard, kterého prý nahradil Ilan Rubin, na oficiálních stránkách kapely to však zatím nebylo potvrzeno. S Tomem DeLongem nadále zůstává kytarista David Kennedy a basák Matt Wachter (bývalý člen 30 Seconds To Mars). Wachter nahradil v roce 2007 původního basáka Ryana Sinna.

Půjde o čtvrté album Angels And Airwaves. Zatím kapela prodala na dva miliony alb. Love: Album Parts One & Two představuje první singl Anxiety, na klip k němu se teď můžete podívat.

Fanoušci také dobře ví, že Angels And Airwaves natočili už druhý film. Ten první se zabýval rozpadem Blink-182 a následným vznikem nové DeLongovy kapely. Druhý se představil v únoru tohoto roku na filmovém festivalu v Santa Barbaře. Do amerických kin se ale dostal až v srpnu. Jde o snímek v duchu science fiction, členové kapely si v něm také zahráli.

 

Text: kofo

zavřít