Už dnes večer vypukne další Red Bull SoundClash, lístky jsou

Vydáno 21.10.2011 | autor: redakce

Už dnes večer vypukne druhý díl Red Bull SoundClash. Proti sobě se tentokrát postaví David Koller a Nightwork. O vítězi rozhodnou opět hlasivky jejich fanoušků. Kdo si nekoupil lístky do Lucerny s předstihem v předprodeji, ten se může zapojit do boje o lístky přímo na místě, posledních 200 vstupenek bude v prodeji od 18:00 na pokladně Ticketpro u Lucerny.

Už dnes večer vypukne další Red Bull SoundClash, lístky jsou Už dnes večer vypukne další Red Bull SoundClash, lístky jsou

fotka_60744V hlavních rolích budou především příznivci účastníků souboje. Nad jejich hlavami bude viset deciloměr, který na pokyn moderátora večera Tomáše Hanáka změří řev fanoušků Davida Kollera a Nightwork a s naprostou přesností určí, kdo má větší podporu. Podívejte se na moderátorovu pozvánku.

Kapely se utkají v několika kolech, která prokáží, jak dobří jsou muzikanti a jaký přehled mají o svém soupeři.

Vítěz může být jen jeden. „Do souboje s Nightwork dám všechno, ale tajně doufám, že na plameny nedojde. Leckdo si totiž myslí, že oheň na mém těle v klipu k písni Ty a já byl vytvořen na počítači, ale já při jeho natáčení skutečně hořel - a to celkem sedmkrát,“ slibuje David Koller.

Zápas s matadorem české rockové scény nepodceňuje ani parta kolem Františka Soukupa, Kuby Prachaře a Vojty Dyka. Pro vítězství prý udělají maximum. „Vsadil bych všechno, což dopodučuji i našim fanouškům. A pro jejich větší pocit dobře investovaných peněz mohu prozradit, že my máme s Davidem Kollerem společného zvukaře, kterému jsme už v obálce předali nemalý obnos, aby našeho protivníka natolik ztlumil, takže vítězství nás nemůže minout,“ prozradil část taktiky Vojta Dyk. Také Nightwork vás osobně zvou do Velké Lucerny, podívejte se.

Loni Red Bull SoundClash naprosto ovládli chlapci z Hanspaulky Tata Bojs. Kdo zvítězí letos? Mladoši Nightwork nebo zkušená "jasná páká" David Koller? Jasno bude v pátek 21. října kolem půlnoci.

Text: TZ, kofo 

zavřít