David Guetta byl vyhlášen nejlepším DJem na světě

Vydáno 22.10.2011 | autor: redakce

Francouzský DJ David Guetta má na kontě další úspěch. Byl vyhlášen nejlepším DJem tohoto roku. Vítězství je o to cennější, že v anketě hlasovali přímo fanoušci. Z pomyslného trůnu tak sesadil holandského Armina van Buurena, který vyhrál předchozí tři ročníky. Třetí místo obsadil Tiësto, trojice Swedish House Mafia je až desátá.

David Guetta byl vyhlášen nejlepším DJem na světě David Guetta byl vyhlášen nejlepším DJem na světě

david guetta 2011Holandský Armin van Buuren byl v čele ankety prestižního hudebního časopisu DJ Mag od roku 2008. Teď ale musel uvolnit místo francouzské DJské superstar Davidu Guettovi. Ten si získal (mimo jiné) velký počet fanoušků za bezpočet spoluprací se světově známými jmény současné pop music jako Fergie i Black Eyed Peas, Kelly Rowland, Akonem, Kidem Cudi. Na jeho posledním albu Nothing But The Beat (jehož recenzi si můžete přečíst ZDE) hostuje například Nicky Minaj, Usher, Jennifer Hudson nebo Snoop Dogg.

David Guetta po vítězství řekl: "Jsem velmi šťastný. Vždy jsem si myslel, že není možné, aby kdokoliv nahradil Armina van Buurena na prvním místě. Sklízím skvělé úspěchy jako producent, přesto sám sebe vnímám především jako DJe. 

Samožřejmě opravdu miluju produkování hudby, ale DJský svět je pro mě všechno - byl celým mým životem po mnoho let. Poslední roky pro mne byly neuvěřitelné."


Text: kofo 
zavřít