The Prostitutes představí během podzimních koncertů nové songy

Vydáno 25.10.2011 | autor: redakce

The Prostitutes se vracejí na pódia, aby své příznivce potěšili několika podzimními koncerty k live CD One Two Three Four. Již ve středu 26. října vystoupí v pražské Akropoli.

The Prostitutes představí během podzimních koncertů nové songy The Prostitutes představí během podzimních koncertů nové songy

the prostitutes1
Podzimní koncerty k live desce One Two Three Four pražských The Prostitutes slibují mnohá odhalení. Kromě koncertního programu k aktuálnímu  "živáku" totiž pětice hudebníků v čele se zpěvákem Adrianem T. Bellem představí nové písně z třetí studiové desky. Ta by se měla začít natáčet v lednu 2012, jak uvedl bubeník Luk Santiago, jeden ze zakládajících členů skupiny.

Nyní se The Prostitutes vrací zpět do klubů. První z koncertů k desce One Two Three Four odehrají již ve zítra 26. října od 19:00 v pražském Paláci Akropolis. Jako speciální host vystoupí legendární postpunková formace ovlivněná australsko-berlínským blues, country, či psychedelickým diskem Rány těla. Ta se na pódia vrací po letech opatrných návratů, nevyřčených náznaků a vodítek takřka v původní sestavě David Kabzan, Hadji, Hank J. M., Jakub „Pegáč“ Pelnář a Vratislav Placheta j.r.

The Prostitutes dále také vystoupí 2. listopadu v klubu  Melodka v Brně a 9. listopadu v Anděl Music Baru v Plzni.



zdroj: TZ
 
zavřít