ROCKZONE 105,9 STÁLE OBLÍBENĚJŠÍ

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Poslechovost nového rockového rádia ROCKZONE 105,9 stále stoupá. Dokazují to i aktuální výsledky Mediaprojektu za první a druhé čtvrtletí letošního roku. Na přijímačích i po internetu si "nekonečný koncert" naladí týdně více než 13.000 posluchačů.

ROCKZONE 105,9 STÁLE OBLÍBENĚJŠÍ ROCKZONE 105,9 STÁLE OBLÍBENĚJŠÍ

Aktuální výsledky Mediaprojektu za první a druhé čtvrtletí letošního roku poprvé zveřejnily postavení rádia RockZone 105,9 mezi regionálními pražskými stanicemi. Nové rockové rádio si během jediného týdne naladí 13.000 posluchačů, čímž se ve sledované kategorii zařadilo mimo jiné před rádio Express, které svým formátem cílí na podobnou progresivní skupinu.

„Radio RockZone 105,9 odstartovalo v polovině února a vzhledem k metodice dotazovaní (začala ještě předtím, než rádio začalo vůbec vysílat) nemohou tyto výsledky, jakkoli pozitivní, zcela odrážet reálnou situaci,“ uvádí Jiří Hrabák, generální ředitel společnosti Londa, která vlastní vysílací licenci.

RockZone 105,9 nevzniklo pouze z intuice tvůrců rozhlasového programu, ale na platformě rozsáhlé marketingové analýzy a v dialogu s potencionálními posluchači. Pro zadavatele reklamy je tak RockZone 105,9 vysoce efektivní stanicí, pokud chtějí oslovit dynamické a aktivní publikum ve věku 18 – 35 let. „Naším zájmem je oslovit vysoce specifickou ale náročnou cílovou skupinu, které mladý rock v éteru doposud chyběl,“ doplňuje Hrabák a doplňuje: „Originalita RockZone 105,9 spočívá v zařazení kapel, které na jiných českých stanicích téměř neuslyšíte - Rammstein, Pearl Jam, Red Hot Chili Peppers nebo Linkin Park.“

Přesto, že je RockZone 105,9 v prvé řadě hudební stanice, zprostředkovává svým posluchačům každých 15 minut nejrozsáhlejší pražský dopravní servis a každou celou hodinu nejnovější zprávy. K rockovému rádiu patří i důvěryhodní DJs: na 105,9 uslyšíte Honzu Křížka – zpěváka a hudebníka kapel Kollerband, Walk-Choc-Ice a Blue Effect, dále Martina Zellera – frontmana stále populárnějších Cocotte Minute, sympatickou a nespoutanou Petru Krajčinovič anebo Kubu Alexu – zpěváka a kytaristu skupiny Only a projektu Quite Quiet.

www.rockzone.cz
zavřít