Posmrtné album Amy Winehouse vyjde v prosinci

Vydáno 31.10.2011 | autor: redakce

Poslední album zpěvačky Amy Winehouse, která zemřela letos v létě, je plánovano na 5. prosince. Produkce se ujal Mark Ronson a Salaam Remi.

Posmrtné album Amy Winehouse vyjde v prosinci Posmrtné album Amy Winehouse vyjde v prosinci

 
amy_winehouseclanProducenti použili skladby, které Amy nedokončila před svojí smrtí. Album Amy Winehouse Lioness: Hidden Treasures nabídne 12 písní včetně coverů songů the Will You Still Love Me Tomorrow od The Shirelles, A Song For You od Danny Hattaway and Our Day Will Come od Ruby & The Romantics.

Album představí také alternativní verze již dříve vydaných písní Amy Winehouse, zahrnujících také demo verzi Wake Up Alone a zpomalené verze Tears Dry On Their Own a Valerie. Obsahovat bude též duet s Tonym Benettem Body & Soul, který natočila začátkem tohoto roku.

Na záznamu bude i několik dosud nevydaných tracků. Mezi nimi například Halftime a The Girl From Ipanema, které byly natočené během jejích příprav na debutové album. Další nový song Between The Cheats je kronikou jejího problémového manželství s ex-manželem Blakem Fielder-Civilem.

Z každého prodaného alba bude 1 libra věnována nadaci Amy Winehouse Foundation, která vznikla na počest zesnulé zpěvačky.



Zde je tracklist alba Amy Winehouse Lioness: Hidden Treasures:
Our Day Will Come
Between The Cheats
Tears Dry
Wake Up Alone
Will You Still Love Me Tomorrow
Valerie
Like Smoke
The Girl From Ipanema
Halftime
Best Friends
Body & Soul
A Song For You

text: map, foto: archiv

kopie 2 - amy_winehouse
zavřít