Madonna a rapper Jay-Z rozjíždějí společný kšeft, podpoří YouTube

Vydáno 31.10.2011 | autor: redakce

Internetový videokanál YouTube chce svést boj s televizním průmyslem. Na pomoc si přizval Madonnu a rappera Jay-Z. Ti by měli společně s dalšími umělci řídit vlastní online programy na YouTube a tím zvýšit kvalitu jeho nabídky. Kanálů bude celkem sto, první z nich mají být spuštěny ještě v tomto roce.

 

Madonna a rapper Jay-Z rozjíždějí společný kšeft, podpoří YouTube Madonna a rapper Jay-Z rozjíždějí společný kšeft, podpoří YouTube

madonna2011YouTube má v plánu spustit na sto online kanálů. Své zastoupení zde bude mít zpěvačka Madonna a hudební producent a rapper Jay-Z. Madonna se bude podílet na tvorbě kanálu věnovanému tanci - DanceOn.

Hlavním cílem je především snaha o zkvalitnění obsahu YouTube. Americká společnost Google už do projektu napumpovala 100 milionů dolarů. Výsledek investice budeme moci posoudit ještě v tomto roce, kdy bude část kanálů spuštěna. Většina z nich však začne fungovat až v příštím roce. 


Krom zmiňovaných hvězd hudebního světa nabídne YouTube kanál bývalé hvězdy NBA Shaquilla O'Neilla, herce Ashtona Kutchera a skejtové legendy Tonyho Hawka. Vlastní kanál bude mít také nejčtenější americký deník The Wall Street Journal.

YouTube je v současnosti největším internetovým serverem pro sdílení video souborů. 



Text: kofo 


madonna_top

zavřít