Bubeník Dresden Dolls vystoupí v Praze, uvedou ho Sunflower Caravan

Vydáno 04.11.2011 | autor: redakce

Bubeník Brian Viglione známý především z Dresden Dolls zavítá s jednám ze svých mnoha projektů 11. listopadu do Prahy. Gentlemen & Assassins vystoupí spolu se Sunflower Caravan v Popocafepetlu.

Bubeník Dresden Dolls vystoupí v Praze, uvedou ho Sunflower Caravan Bubeník Dresden Dolls vystoupí v Praze, uvedou ho Sunflower Caravan

gaa_sfc_posterFormace Gentlemen & Assassins tvořená třemi newyorskými muzikanty se dala dohromady relativně nedávno, a to v Berlíně pod taktovkou producenta Martina Bussiho (Sonic Youth, Dresden Dolls). Pražský koncert bude poslední zastávkou na jejich druhém celoevropském turné. Stylově se kapela sama popisuje poněkud mnohoznačně jako "post punk / Led Zeppelin / electro / folk / funk / urban / nomadic freak-out". A je to freak-out, takový, jaký je v Praze k vidění zřídkakdy. Hudba Gentlemen and Assassins by se dala čitelněji popsat jako experimentální pop s hodně kabaretní tváří, místy ale pánové zabrousí i do tvrdších poloh.

Koncert spolupořádá pražská kapela Sunflower Caravan, která v Popo nepolapitelnou Viglioneho trojici uvede vyjímečným unplugged setem, ve kterém si neodpustí přehrát několik zbrusu nových písní. Sunflower Caravan oznámili pro nadcházející měsíce koncertní odmlku, naplněnou prací na novém materiálu, a rozčeřenou několika ohlášenými koncerty s Tata Bojs, a nyní také tímto pražským speciálním vystoupením.

Popo Cafe Music Club má omezenou kapacitu. Lístky budou k dostání pouze na místě v den koncertu.



zdroj: TZ, map
zavřít