Ozzy Osbourne zdevastoval hotelový pokoj žraločí krví, tvrdí kytarista Black Sabbath

Vydáno 07.11.2011 | autor: redakce

Když se nudíte v hotelovém pokoji vy, pustíte si televizi, nebo se jdete projít. Když se nudí Ozzy Osbourne, přitáhne rozřezaného žraloka a pomaže jeho krví celé apartmá. Tak tomu alespoň podle slov kytaristy prý bývalo v dobách jeho největších drogových úletů. Původní členové Black Sabbath včetně Ozzyho svolali na tento pátek tiskovou konferenci, chystají se oznámit něco velkého.

Ozzy Osbourne zdevastoval hotelový pokoj žraločí krví, tvrdí kytarista Black Sabbath Ozzy Osbourne zdevastoval hotelový pokoj žraločí krví, tvrdí kytarista Black Sabbath

ozzyKeith RichardsRolling Stones vyhazoval z oken hotelových pokojů televize, Ozzy Osbourne posunul devastování hotelového vybavení na vyšší level. Kytarista Tony Iommi na něj prásknul, že prý jednou krví z rozřezaného žraloka zničil celý pokoj. Podle jeho slov se tak stalo v době, kdy kapelu začaly nudit drogy a tak hledali alternativnější formy "zábavy".

Kytarista se také rozpovídal o přátelství mezi ním a zpěvákem: “Mluvím teď s Ozzym párkrát týdně. Jednou je nahoře, jednou dole. Miluju ho, i když jeho pozornost vydrží tak tři vteřiny.“

O víkendu jsme vás informovali o speciálním prohlášení, které původní sestava Black Sabbath (s Ozzym v čele) hodlá zveřejnit na tiskové konferenci. Ta se uskuteční  už tento pátek v Los Angeles.

Ozzy Osbourne byl zakládajícím členem Black Sabbath v roce 1968, jeho největší drogové excesy v roce 1979 však kapelu přinutily ho vykopnout.

 

 Text: kofo, foto: archiv

 

zavřít