Mark Hoppus z Blink-182 miloval Hannibala a chtěl být v FBI

Vydáno 10.11.2011 | autor: redakce

Zpěvák a basák Blink-182 zavzpomínal na svoje dětství. Než se stal rockovou hvězdou, poslouchal Michaela Jacksona a měl v plánu chytat zločince jako tajný agent FBI.

Mark Hoppus z Blink-182 miloval Hannibala a chtěl být v FBI Mark Hoppus z Blink-182 miloval Hannibala a chtěl být v FBI

marku hoppus_cl1Mark dostal v interview pro NME otázku, jaká je jeho nejoblíbenější kniha. Zpěvák Blink-182 prozradil, že si v mládí hodně ujížděl na Červeném drakovi amerického spisovatele a scénáristy Thomase Harrise. Kniha vyšla v roce 1981, tehdy bylo Markovi devět let, a šlo o první díl trilogie o psychiatrovi Hannibalu Lecterovi.

Je to už dlouho, co jsem to četl, ale díky té knížce jsem chtěl vstoupit do FBI, vzít si rukavice a jít chytat vrahy," vzpomíná Hoppus.

Kromě knížek se řeč stočila i na první desku, kterou si Mark kdy koupil. „První album, co jsem si pořídil za vlastní peníze, byla v roce 1982 kazeta Thriller od Michaela Jacksona."

Devětatřicetiletý basák připustil, že ho král popu inspiruje dodnes.

Blink-182 vydali letos v září šestou studiovku Neighborhoods, kterou kritika označila za to nejlepší, co kapela kdy nahrála. iReport.cz jí udělil nadprůměrné hodnocení 5/7 (celou recenzi si můžete přečíst ZDE).



mp
marku hoppus_top
zavřít