Slipknot v krizi: potrvá roky, než natočíme nové album

Vydáno 10.11.2011 | autor: redakce

Zpěvák Corey Taylor si stěžuje, že vztahy v kapele mají k idyle na míle daleko. Slipknot se rozdělili na dva tábory a podle jeho slov to může vážně ohrozit budoucnost skupiny.

Slipknot v krizi: potrvá roky, než natočíme nové album Slipknot v krizi: potrvá roky, než natočíme nové album

slipknot_2Půlka kapely mě bere jako parchanta, ta druhá za mnou stojí," prozradil Corey v rozhovoru pro The Gauntlet, jak vypadají v současnosti vztahy uvnitř skupiny.

V čem je problém? Bubeník Joey Jordison a basák Paul Gray, který vloni tragicky zahynul, patřili mezi hnací motor kapely. Zatím poslední album All Hope Is Gone (2008) je podle Taylora hlavně jejich zásluha. A zatímco zpěvák Slipknot se k nahrání nové desky staví velmi rezervovaně, Joey by další studiovku natočil, jak to jen půjde.

Slipknot budou pokračovat a je jedno, jestli s Coreym, nebo bez něj," vypustil Jordison zkraje tohoto týdne do médií.

Ani Corey celou situaci zrovna neulehčuje a jeho prohlášení mají až diplomatickou povahu: „V kapele se musí změnit hodně věcí, až potom můžeme uvažovat o nové desce. Pořád musíme vyřešit spoustu problémů a v klidu uzavřít řadu kapitol," řekl s tím, že kapela už tuší, o čem potenciální nástupce All Hope Is Gone bude.

Ale spěchat a rychle točit novou desku teď nepřipadá v mým případě v úvahu. Potrvá několik let, než k tomu dojde," dodal Corey.

Slipknot potvrdili, že pojedou v příštím roce americké turné. Otázkou zůstává, jak dlouho budou jednotliví členové tolerovat rozmary svého zpěváka.



mp
slipknot_top5
zavřít