Sting slaví čtvrtstoletí sólo, v únoru dorazí do Prahy

Vydáno 16.11.2011 | autor: redakce

Sting oslaví 25 let sólové kariéry ve velkém. Šestnáctinásobný držitel Grammy přichystal turné Back To Bass po Evropě. 18. února zahraje v Kongresovém centru. Vzhledem k místu konání se dá čekat, že vstupenky budou rychle pryč. Do prodeje jdou příští pátek.

Sting slaví čtvrtstoletí sólo, v únoru dorazí do Prahy Sting slaví čtvrtstoletí sólo, v únoru dorazí do Prahy

stingV návaznosti na úspěch koncertního turné po Severní Americe z letošního podzimu, se Sting začátkem roku 2012 vrátí do Evropy v rámci koncertního turné nazvaného Back to Bass. Bývalý člen Police se fanouškům představí tak, jak ho dobře znají. S basou na krku zahraje své největší hity.

V současné době sklízí úspěchy se svým koncertním programem v Americe, evropské turné začne 5.2. 2012 v anglickém Newcastlu.

„Vynikající výkon!“ 
Boston Globe, 24. říjen 2011. „Every Little Thing He Does Is Magic - Sting uchvátil DC.“ Washington Examiner, 31. říjen 2011. „Zvukové dobrodružství, které se vrací k úspěchům minulým a zkoumá některé méně známé stavební kameny jeho kariéry.“ Toronto Star, 2. listopadu 2011.

Skladby z nedávno vydaného titulu Sting: 25 Years budou představeny i na turné Back To Bass – jedná se zásadní písně Stingovy pětadvacetileté kariéry. Od debutu The Dream Of The Blue Turtles z roku 1985 až po poslední Live In Berlin plus výběr největších hitů skupiny Police. Mezi favority patří například skladby Desert Rose, Every Breath You Take nebo Fields Of Gold

Album Sting: 25 Years vyšlo 26. září 2011. Tato kolekce zachycuje poprvé v historii jak největší hity, tak i rarity ze Stingovy dlouholeté sólové kariéry. Obsahuje tři CD – všechny skladby v remasterované podobě výhradně pro tento výběr vybral osobně právě Sting, dále pak i DVD Rough, Raw & Unreleased natočené v Irving Plaza v New Yorku. K diskům je přiložena kniha se vzácnými fotografiemi, kompletní texty a nově napsaný Stingův komentář. Sting: The Best of 25 Years je také k dispozici i jako CD a 2CD.

Vstupenky pořídíte od 25. listopadu v cenové relaci 1530 - 2330 korun v předprodejní síti Ticketpro.


 
Text: TZ, kofo 

zavřít