Gwen Stefani naplno maká na nové desce No Doubt

Vydáno 18.11.2011 | autor: redakce

No Doubt jsou od loňského května ve studiu. Gwen Stefani dává do nahrávání maximum stejně jako zbytek kapely, přesto vyjde novinka až příští rok. Nechtějí prý nic uspěchat. Producentem je Mark Stent, ten s kapelou pracoval i na předchozím Rock Steady.

Gwen Stefani naplno maká na nové desce No Doubt Gwen Stefani naplno maká na nové desce No Doubt

no_doubt_2011Na novém albu pracují už přes rok a půl, půjde o jejich šestou řadovku. Zpěvačka přiznává, že veškerou energii směřuje právě na dokončení alba.

Gwen Stefani původně doufala, že stihnou desku vydat na konci roku 2010. Má toho ale hodně, mimo nahrávání se věnuje svým módním značkám a hlavně dětem. S manželem Gavinem Rossdalem vychovávají dva syny.

"Na albu makáme opravdu tvrdě, prokládáme práci odpočinkem. Jinak to nejde, dáváme do toho maximum. Proto nám to trvá tak dlouho. Každý se vyptává, 'Proč vám to trvá tak dlouho?' Protože mám děti. Jsem máma! Je toho hodně."

Producentem alba je Mark "Spike" Stent, který s kapelou nahrál i předchozí Rock Steady. S produkcí pomáhá i duo Major Lazer. To tvoří americký DJ a producent Diplo, který stojí za alby rapperky a zpěvačky M.I.A., a Switch mající na kontě práci pro BeyoncéSantigold, nebo Christinu Aguileru.



Text: kofo

zavřít