Zbývají poslední letenky na unikátní křest kapely Iné Kafe v letadle

Vydáno 21.11.2011 | autor: redakce

Punkrockoví Iné Kafe využili profesi frontmana k uskutečnění hodně netradičního křtu alba Právo na šťastie. Ten se totiž odehraje přímo na palubě Boeingu 737, který bude zpěvák Vratko Rohoň řídit. Odlétá se už 24. listopadu, zbývá několik posledních letenek.

Zbývají poslední letenky na unikátní křest kapely Iné Kafe v letadle Zbývají poslední letenky na unikátní křest kapely Iné Kafe v letadle

ine_kafeKřest na palubě letadla nemá na Slovensku obdoby. Spolu s Iné Kafe se do letadla vejde jen omezený počet fanoušků, kterým se podařilo zajistit si letenku na stránkách kapely.

Letadlo má kapacitu 144 cestujících. Startovat bude z letiště M. R. Štefánika v Bratislavě, naplánovaná je trasa Bratislava - Nitra - Sliač - Poprad - Sliač - Nitra - Bratislava. 

Nové album Právo na šťastie pokřtí kapela přímo nad Vysokými Tatrami. "Vymysleli jsme to společně s klukama v kapele. Nic podobného u nás nikdo neudělal, tak proč ne?" říká s úsměvem šéf skupiny Vratko Rohoň.

Půjde o první studiovkou kapely po osmi letech. Zatím poslední deskou je Bez udania dôvodu z roku 2003. První singl Ani minútu je venku už od začátku června.

Vratko
 dodává: "Máme pocit, že k tomu nadešel čas. Za posledních pět let se kolem kapely odehrálo mnoho dramatických momentů. Ty logicky vyústily v to, že teď, na sklonku roku 2011, vychází nové album."

Křest proběhne už 24. listopadu na palubě Boeingu 737. Posledních pár letenek témeř vyprodaného letu lze koupit na stránkách kapely.



Iné Kafe - Ani minútu



Text: TZ, kofo

 

zavřít