Placebo: příští rok natočíme album, teď chceme mít klid

Vydáno 23.11.2011 | autor: redakce

Placebo mají za sebou náročné dvouroční turné, ze kterého vydali DVD We Come In Pieces, a už přemýšlejí o novém albu. Materiál mají zčásti napsaný, točit začnou příští rok. Nejdřív ale potřebují nabrat síly. 

Placebo: příští rok natočíme album, teď chceme mít klid Placebo: příští rok natočíme album, teď chceme mít klid

placebo_clBylo to nejdelší turné, které jsme kdy jeli," vzpomíná v interview pro Billboard basák Stefan Olsdal. Placebo vydali před dvěma roky album Battle For The Sun a od té doby téměř nepřetržitě koncertovali.

Zastavili se i v České republice, v červenci 2009 zahráli na festivalu Rock For People.

Podle Olsdala si teď všichni váží klidu. „Když jsme se vrátili z turné domů, bylo příjemné slyšet pouze akustické zvuky. A možná takhle začneme natáčet i naši novou desku," naznačil Stefan Olsdal zvuk sedmé studiovky.

Placebo už napsali několik skladeb, zatím ale nemají jasnou představu o tom, jak by mělo nové album znít. „Buď přinese něco Brian, nebo já, nebo budeme prostě jenom jamovat. To se uvidí, až se zase sejdeme," dodal. Tak jako tak se britské trio pustí do natáčení už příští rok.

Kapela vydala koncem října DVD We Come In Pieces mapující uplynulé turné. Kromě záznamu z koncertů je součástí disku i dokument Coming Up For Aid a krátký film Trigger Happy Hands.



mp
placebo_top
zavřít