Tina dokončila zatraceně S.E.X.Y. album, dokonce na něm i rapuje

Vydáno 25.11.2011 | autor: redakce

Tina se během nahrávání spojila s producenty z USA, Kanady, Čech a jejího rodného Slovenska. Album S.E.X.Y. je výsledek, vyjde začátkem prosince. S aktuálním singlem Si sám zpěvačce opět pomohl Tomi Popovič. Ten má už totiž na kontě její největší hit Príbeh. 

Tina dokončila zatraceně S.E.X.Y. album, dokonce na něm i rapuje Tina dokončila zatraceně S.E.X.Y. album, dokonce na něm i rapuje

tina-1Do přípravy čtvrtého alba se po dlouhé době Tina zapojila i jako producentka a textařka, a je to na něm znát. Natáčení probíhalo velmi intenzivně dva měsíce a zpěvačka si k němu přizvala producenty z USA, Kanady, Čech a samozřejmě ze Slovenska. Velkým překvapením je nová poloha zpěvačky, která na albu dokonce rapuje.

První ochutnávku z alba, singl Hudba, vypustila do éteru už v létě a právě v těchto dnech rádia začínají hrát další píseň Si sám. Tu si u nás můžete poslechnout. Pod skladbou je podepsaný opět producent Tomi Popovič, který byl i u zrodu Tinina největšího hitu Príbeh.

Tina se stala senzací v roce 2006, kdy vydala druhé album Chillin’. Získala pět slovenských výročních hudebních cen a její písnička Viem, že povieš ano byla dlouhou dobu nejhranější skladbou ve slovenském éteru. Rozhlasový prostor si Tina podmanila i v dalších letech, nejúspěšnější písní byl v tomto ohledu již zmíněný Príbeh, duet s Rytmusem, který bodoval jak na Slovensku, tak v Čechách. Připomeňme, že Tina patří k nejpopulárnějším interpretům nejen na Slovensku. Pronikla též na české TV obrazovky, když s Leošem Marešem moderovala Česko-slovenskou SuperStar.

 

Text: TZ, kofo

zavřít