Chemical Brothers míří do kin, jde o koncertní biják z Japonska

Vydáno 04.12.2011 | autor: redakce

Premiéra filmu Chemical Brothers je naplánována na 26. ledna 2012. Půjde o záznam z japonského koncertu, promítat se bude ve dvaceti městech napříč zeměkoulí. Čechám se bohužel vyhnou, na projekci Don't Think si můžete zajet třeba do Berlína.

Chemical Brothers míří do kin, jde o koncertní biják z Japonska Chemical Brothers míří do kin, jde o koncertní biják z Japonska

chemical_brothersRežie filmu se ujal Adam Smith, který je z výsledku hodně nadšený: "Už osmnáct let pracuju s Chemical Brothers na jejich vystoupeních, až teď jsme konečně všechno zachytili na film. Cílem bylo vytvořit úplně jiný záznam koncertu, než jaké známe, protože jde o výjimečnou koncertní show."

Ani samotní Chemical Brothers nešetří chválou: "Film je vážně parádní, konečně jsem se ocitl na našem koncertě jako divák. A jo, je to naprosto skvělý zážitek," říká Ed Simons.

Chemical Brothers jsou i u nás známí svými vychytanými show. O tom jsme se mohli přesvědčit i na letošním Open Air Festivalu.

Velká část vizuálních efektů, které jsme tu mohli vidět, bude k vidění i ve filmu Don't Think. To potvrzuje následující trailer. Seznam měst najdete na stránkách filmu.

 

Text: kofo


chemical_brothers_kopie

 

zavřít