V roce 2012 budu tvořit pro Nine Inch Nails, říká Trent Reznor

Vydáno 07.12.2011 | autor: redakce

Trent Reznor prozradil, že má v plánu strávit velkou část nadcházejícího roku 2012 prací na novém materiálu pro svoji kapelu Nine Inch Nails.

V roce 2012 budu tvořit pro Nine Inch Nails, říká Trent Reznor V roce 2012 budu tvořit pro Nine Inch Nails, říká Trent Reznor

ninReznor, který se v poslední době věnoval především tvorbě soundtracku k filmu Davida Finchera Muži, kteří nenávidí ženy, prozradil rádiu BBC, že po novém roce hodlá dělat na nových věcech pro Nine Inch Nails.

„To, že jsem se zavázal věnovat se také jiné práci, neznamená, že se k Nine Inch Nails nehodlám vrátit ve správnou chvíli,“
řekl Reznor, přičemž narážel na svoji práci na soundtracku a také pro svou druhou kapelu How To Destroy Angels. „Ale přistihl jsem se, že sám sebe tlačím do té samé rutiny čítající album – tour – album – tour – album – tour, zatímco seznam věcí, které bych rád v životě zkusil, zůstával nedotčený na stole,“ dodává frontman NIN.

Na otázku, zda se NIN hodlá věnovat do budoucna, odpověděl: „Rozhodně. Mám v plánu se velkou část příštího roku věnovat této myšlence. Uvidíme, co se stane.“

V roce 2009 sice Reznor tvrdil, že dění kolem NIN bude postupně slábnout, a že se nechystá žádné živé hraní, na začátku letošního roku však otočil a prohlásil, že projekt stále není mrtvý a chtěl by do budoucna natočit nový materiál.

Před pár dny navíc Reznor zveřejnil tracklist k soundracku z filmu Muži, kteří nenávidí ženy. Vy si nyní můžete poslechnout předělávku songu The immigrant Song od Led Zeppelin, na které spolupracoval se zpěvačkou Karen OYeah Yeah Yeahs.

 

 

text: map, foto: archiv


kopie - trentr

 

 

zavřít