Vánoční koncert Monkey Business obohatí Richard Müller

Vydáno 07.12.2011 | autor: redakce

Kapela Monkey Business bude opět před Vánoci okupovat pražskou Lucernu. 15. prosince již tradiční vánoční koncert, letos pojmenovaný 6 bělochů s černoškou, doplní také Richard Müller a Pražský výběr.

Vánoční koncert Monkey Business obohatí Richard Müller Vánoční koncert Monkey Business obohatí Richard Müller

 
mb_poster_tiskovkaKapela se představí v nových originálních kostýmech, letos vskutku vyvedených a hlavně nebudou chybět ani hosté.

Těšit se můžete na nestora slovenské populární hudby Richarda Müllera, jenž letos oslavil návrat na koncertní pódia společně s Danem Bártou, a který letos vydal dlouho očekávané album Eště. Druhým, neméně významným hostem, bude kapela Pražský výběr II v čele s Michaelem Kocábem, kterého jak je známo, kapelník Monkey Business Roman Holý na začátku své kariéry velmi obdivoval.

To však není všechno, jednoho speciálního hosta si MB's schovávají v rukávu. Ten však zůstane jako obvykle tajný, jedná se však o personu, která na pódiu jistě způsobí nečekané pozdvižení.

Koncert začne o půl deváté večer a pro pravé fanoušky je připravena i afterparty v kavárně Lucerna, kde budou do brzkých ranních hodin hrát DJ's Maceo a Cashmeer.



zdroj: TZ, map
zavřít