DALŠÍ NOKIA STRAHOV OPEN AIR

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Největší studentský festival letošního podzimu vypukne v úterý 11.10. v areálu strahovských kolejí. Od 14:30 do půlnoci se budou střídat kapelky a DJs, vystoupí Tata Bojs, Mindway, Sunshine či Bow Wave. V pohotovosti budou i kluby 007 a 011. Vstup do všech prostor je zdarma.

DALŠÍ NOKIA STRAHOV OPEN AIR DALŠÍ NOKIA STRAHOV OPEN AIR

Hlavními hvězdami festivalu budou: Tata Bojs, Sunshine, Bow Wave či naděje Mindway a Eddie Stoilow. Pro vyznavače taneční muziky rozjedeme párty Radia AKROPOLIS v klubu 011 s vybranými DJs tohoto studentského rádia. Nezávislí rockeři se budou moci vyžít v klubu 007, kde vystoupí Děti děště, Dirty Airlines a Wollongong. I do těchto klubů bude po dobu festivalu vstup zdarma.

Jako doprovodný program jsou připraveny turnaje ve fotbale, volejbale, Coca Cola vodním fotbale a opravdu hodnotné ceny. Návštěvníci letošního open airu budou mít také šanci vyhrát mobilní telefony Nokia. A řadu překvapení si pro návątěvníky připravily i sponzoři Mironet, Coca Cola a další. Více informací o festivalu najdete na www.strahov-open-air.cz 

Nokia Strahov Open Air 2005 navazuje na tradici Open Air festivalů, která sahá až do poloviny devadesátých let a které pořádalo bývalé Radio Strahov - dnes Radio Akropolis (www.radioakropolis.cz).

zavřít