Navigators lákají na největší show s překvapením

Vydáno 12.12.2011 | autor: redakce

Pražský Lucerna Music Bar bude slavit Vánoce i 21. prosince. Tentokrát prostor obsadí Navigators, kteří své fanoušky lákají na velké překvapení.

Navigators lákají na největší show s překvapením Navigators lákají na největší show s překvapením

 
navigators_1Vánoční koncert v Lucerna Music Baru se pro Navigators stal již tradicí, tedy ani letos tomu nebude jinak. Tentokrát to bude ale ještě větší: dechová sekce, 6 vokalistů, exklusivní premiéra a jedno velké „navigátoří" překvapení.

Od letošního srpna chystá 20 členný tým lidí zatím největší vánoční show této kapely. Neomezeni časem a prostorem naservírují Navigators 21. 12. ve 21:30 jejich několikachodové vánoční menu složené z toho nejlepšího z desek Sky Travellin a My Place, okořeněné live premiérou, doplněné o překvapivou přílohu a zakončené již tradičním dezertem v podobě afterparty s Dj Robotem.

Předvánoční koncert je významným mezníkem aktuálního Navigators Think Big Tour, které již naplnilo několik klubů ve velkých českých městech a po vánočním speciálu bude volně pokračovat až do začátku roku 2012.

Toto tour kapela odstartovala dlouho očekávanou premiéru videoklipu k písni Getting out, u něhož se režie opět ujal Pavel Fuksa, který je již autorem videoklipu k písni My Place.


 
zdroj: TZ, map, foto: archiv 
zavřít