Tři sestry dvakrát vyprodaly Akropoli, přidávají třetí koncert

Vydáno 13.12.2011 | autor: redakce

Atmosféře Vánoc neodolaly ani Tři sestry, které pro fanoušky měly odehrát dva koncerty v žižkovském Paláci Akropolis. Ty jsou však beznadějně vyprodány, a tak se Tři sestry smilovaly nad těmi, na které se nedostalo, a přidaly třetí.

Tři sestry dvakrát vyprodaly Akropoli, přidávají třetí koncert Tři sestry dvakrát vyprodaly Akropoli, přidávají třetí koncert

 
ts vanoce 11 pridanej a2Ačkoliv do koncertů populární pubrockové skupiny zbývá téměř 14 dní, oba plánovaná vystoupení (21. a 22.12.) jsou již beznadějně vyprodaná. Z toho důvodu Tři sestry přidávají ještě jedno - 23.12. To navíc bude zpestřeno křtem zkušební várky svátečního světlého ležáku Tři sestry, který si členové souboru díky své vycizelované chuti uvařili k vánocům.

Podle zdrojů blízkých skupině se jedná o výjimečné pivo s velmi výraznou chutí a vůní! Poprvé ho tedy můžou fanoušci ochutnat právě 23.12. v pražské Akropoli a poté i v tradičních hostincích Tří sester Na staré Kovárně, Na staré Sokolovně, Na staré Cihelně a v lednu pak též na zbrusu nové Staré Vozovně, kterou Tři sestry otevřou v areálu Střešovické vozovny. 

zdroj: TZ, map, foto: archiv 
zavřít