Lou Reed: vyhrožují mu smrtí, přesto chce nahrát Lulu 2

Vydáno 15.12.2011 | autor: redakce

Lou Reed, Metallica a Lulu. Tato tři jména v současnosti vyvolávají u fanoušků kapely Jamese Hetfielda záchvaty agrese a dokonce vyhrožují Reedovi smrtí. Lou přesto uvažuje o „Lulu 2".

Lou Reed: vyhrožují mu smrtí, přesto chce nahrát Lulu 2 Lou Reed: vyhrožují mu smrtí, přesto chce nahrát Lulu 2

metal_lou reedJedno se albu Lulu musí nechat – umí v lidech probudit emoce. Bohužel jen ty negativní. Naposledy se o tom mohl přesvědčit i Lou Reed. Fanoušci Metallicy mu totiž nemůžou přijít na jméno a dokonce mu vyhrožují.

Hrozí mi, že mě zastřelí, a to jen kvůli tomu, že jsem se objevil. Dokonce ani neslyšeli desku. Přesto mi vyhrožují mučením a smrtí," řekl otevřeně Lou Reed pro USA Today. Hlavu si s tím ale rozhodně neláme. „Beztak mi žádní fanoušci už nezbyli. Po Metal Machine Music všichni zmizeli. Koho to tedy zajímá? Muziku už dělám jenom pro vlastní potěšení," dodal.

Za Reeda se postavil i Lars Ulrich, bubeník Metallicy. „Je to něco, co ještě nikdy neslyšeli. Asi to není deska pro každého, ale každopádně jde o fantastické album."

Jak to ale vypadá, bude možná hůř. Lou Reed totiž uvažuje, že natočí pokračování Lulu. „Nikdo sice nechce Lulu 2, ale v rádiu Lou – v mojí hlavě, kde tyhle písničky slyším, chci jich zkrátka víc," nechal se slyšet Reed.

Dodejme, že Lulu propadlo jak u kritiky, tak fanoušků a za první týden se desky prodalo v USA pouhých 13 000 kusů (psali jsme zde).



mp
lou_metall_top
zavřít