Zpěvák Pipes and Pints kapelu neopouští, plánují jarní turné

Vydáno 19.12.2011 | autor: redakce

Pipes and Pints, kteří v letošním roce přerušili svoji činnost, se po pauze vrací ke koncertování. Na oslavu svého návratu vystoupí 2. února v pražském Lucerna Music Baru a následně vyrazí na túru po zimních střediscích.

Zpěvák Pipes and Pints kapelu neopouští, plánují jarní turné Zpěvák Pipes and Pints kapelu neopouští, plánují jarní turné

 
pipes_and_pints2011Pipes and Pints se v únoru vrátí k živému hraní po několikaměsíční pauze: „Po dlouhém zvažování jsme se domluvili, že nebudeme zahazovat to, čeho jsme společně dosáhli. Rozhodli jsme se i nadále pokračovat v původní sestavě," komentuje situaci Vojta, který obstarává vokály a hru na dudy, pro kapelu typickou.

Velký návrat ztracených synů punkrocku doplní na koncertě v Lucerna Music Baru vystoupení dvou dalších skupin. Nálož ska, rocksteady a 2 tone zajistí britští Buster Shuffle, kteří naposledy uchvátili Cross Club i Klub 007 Strahov a vždy se do Prahy rádi vrací. Show odstartuje objev Bandzone Showcase 2011, kapela Wild Tides se svým divokým pódiovým projevem a skvěle podaným surf punkem jako vystřiženým z Pulp Fiction.

Tour pak bude pokračovat po českých zimních střediscích a vystřídají se na něm i další české kapely jako Fast Food Orchestra nebo The Spankers.



zdroj: TZ, map, foto: archiv 

 

zavřít