Lady Gaga darovala fanouškům k Vánocům dosud nevydaný song

Vydáno 26.12.2011 | autor: redakce

Lady Gaga potěšila své fanoušky vánočním dárkem. Na svém profilu na Twitteru zveřejnila dosud nevydaný song s názvem Stuck On Fuckin´ You, který byl pořízen během nahrávání Born This Way. Podle slov zpěvačky ho natočila v tour busu.

Lady Gaga darovala fanouškům k Vánocům dosud nevydaný song Lady Gaga darovala fanouškům k Vánocům dosud nevydaný song


lady gaga_salesPíseň byla natočena v Minnesotě po její Monster Ball Show. Trvá pět minut a je v ní slyšet kytara a bicí. V poslední minutě Lady Gaga improvizuje a pak píseň utne se smíchem a slovy: "OK, zastavte to, takhle bych mohla pokračovat donekonečna!"

Lady Gaga byla nedávno podle žebříčku Forbes jmenována nejvíc vydělávající zpěvačkou v showbyznysu. Se svým ročním obratem 90 milionů dolarů obsadila v celkovém hodnocení 4. příčku a porazila všechny své konkurentky.

Být úspěšná ve svém oboru ale zpěvačce přestává stačit. Nedávno se vyjádřila, že by ráda zkusila štěstí i ve filmu. A už si vybrala i režiséra, který by jí měl sen splnit - je jím Woody Allen. Lady Gaga však nechce získat roli kvůli svému slavnému jménu, ale díky svému talentu. „Chci jít na konkurz. Chci se k tomu propracovat. Pokud bych dostala nabídku, aniž bych předtím prošla konkurzem, odmítla bych ji,“ uvedla kontroverzní star.



text: map, foto: archiv
zavřít